Et Voi Neuvoa Heitä Ilman Ympäristöä

Kysymys: Kuinka voimme luoda kannustavan ilmapiirin globaalissa ryhmässä,  joka mahdollistaa jokaisen tuntevan olevansa ola yhtäskokonaisutta?

Vastaus: Ensinnäkin ystävien tulee ymmärtää että he eivät voi edistyä ilman ympäristöä. Nämä eivät ole vain kauniita sanoja joita kuulet missä ikinä yhteisiä voimia tarvitaan. Kyse on selvitytymisestä tai kadotuksesta.

Henkisyyden näkökulmasta katsottuna olen nolla. Avaan henkisen tilin vain jos olen liittyneenä ryhmään ja vastaanotan elinvoimaa ystäviltä sitä kautta. Ei ole olemassa muuta keinoa. Ryhmä on se napanuora joka liittää sinut Partzuf AVI:in, Luojan tasoon.

Kysymys: Mitä jos ystävä on torjuttu ryhmästä?

Vastaus: Se on egon luonnollinen työ. Se on paljastettu juuri silloin, kun haluamme päästä lähemmäs toisiamme ja kohtaammekin vieroksuntaa. Vieroksunta pyrkimyksestä lähentymiseen kutsutaan egoksi.

Kuitenkin, jos emme pyri lähemmäs ego ei koskaan paljastu. Vieroksunnan tunnetta kutsutaan egoksi vain tässä maailmassa, mutta itse asiassa ego ei ole se joka meidän tulee korjata sillä se itsessään ei ole Luojan vastakohta. Se ei paljastu minulle oikeassa yhteydessä.

Todellinen ego on se, joka seisoo tielläni pyrkimyksessäni yhtenäistyä ystävien kanssa. Haluan sitä, mutta Luoja “kamppaa” minut sanoet “Ei, en anna sitä sinulle”. Tässää kohtaa vaadin sinulta erityisen teon jota kutustaan uskoksi järkeilyn yläpuolella, Masach:ksi (sermi) ja Palaavaksi Valoksi.  Jos haluat kohota egosi yläpolelle, ole hyvä ja tee niin. Jos haluat nousta egosi yläpuolelle, sinu tulee vaatia Uudistavaa Valoa luoksesi. tehdäksesi sen.”

Sitten, kun minulla ei ole muuta vaihtoehtoa, huudan. Näin ollen Luoja pakottaa minut kääntymään Hänen puoleensa jotta vastaanottaisin Valon ja jotta ajattelisin lahjoittamisen ominaisuutta.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed