Kuoleman Enkelistä Vapautuminen

Kun meitä ”kiskotaan hihasta” jotta tutustuisimme itsekkyyteemme, meidän tulisi iloita, sillä siten saavutamme henkiset asteemme. Kun henkilö menettää uskon tähän maailmaan ja on elämän tarkoituksen kysymysten rasittama, nämä kysymykset johtuvat sydämen pisteestä. Silloin jokaiselle suodaan mahdollisuus henkisten asteiden rakentamiseen, Luojan paljastamisen tason, kunnes koko NRNHY:n Valo (Nefesh, Ruach, Neshama, Haja, Jechida) paljastuu.

Silloin pieninkin aste antaa hänelle iäisyyden tuntemuksen, tuntemuksen elämästä kehon yläpuolella, lihasta erossa. Tämä kuvaillaan näin: ”Tulet näkemään maailmasi tässä elämässä.” Näillä asteilla ihminen kokee asustavansa, ei vastaanottavassa Klissä (halussa), vaan ennemminkin sen yläpuolella. Silloin hän kokee elämänsä kytkeytyneenä Luojaan, hän kokee saapuneensa iäisyyteen.

Tästä syystä Tooraa pidetään keinona vapautua ”kuoleman enkelistä”. Hylkäämme nautinnon halun oman mielihyvämme saavuttamiseksi, jonka olemus on ”kuoleman enkeli” ja siten saavutamme aidon, loputtoman elämän.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed