Lahjoittaminen Vastaanottamisen Vuoksi

Toora “Shemot (Mooseksen kirja)” “Parshat Mishpatim (Lait)” 21:16: Hän joka sieppaa henkilön-huolimatta siitä onko hän myynyt hänet vai pitääkö hän henkilöä edelleen hallussaan-on surmattava.

Henkisyyden tasolla “jonkun sieppaaminen” symboloi sitä, että sieppaat “Adamin” (ihmisen) egosi kautta itseesi, alistat hänet ja myyt hänet seuraavalle egositiselle tasollesi. Pyrit myöskin hyötymään tästä itsessäsi olevasta Adamista, mikä tarkoittaa sen liittämistä itseesi siten että hän ansaitsee jotain edelliseltä sinussa olevalta Adamin tasolta.

Tämä on aktiviteetti jossa epäonnistumme monta kertaa, kutsu sitä “lahjoittamiseksi vastaanottamisen vuoksi”, jossa henkilö on valmist tomimaan oikealla tavalla pyrkimyksenään kuitenkin hyötymään siitä egoistisella tasolla. Tässä tapauksessa mitään ei ole tehtävissä.

Tätä kutsutaan “ja hän myy hänet”, teet hänestä (Adamista) palvelija nja hyödyt hänestä. Näin ollen kaikki näennäiset “hyvyyden toimet” fyysisellä tasollamme on tehty vain henkilökohtaisen hyödyn saavuttamiseksi. Henkilö joka on eniten valmis myymään Adamin itsessään on korkein kaikista. Näemme hyvän esimerkin tästä politiikassa, jossa tärkein asia on olla emotionaalisesti irtautunut; kaiken täytyy rakentua selvään päätökseen.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed