Ylempi Hallinto On Aina Täydellinen. Olenko Minä?

Kysymys: Missä vaiheessa Luoja päättä: ”No niin, nyt olen valmis. Olen upottanut sinut totaaliseen epätoivoon”?

Vastaus: Kannattaako sitä murehtia? Luoja on muuttumaton voima, taipumaton laki, täydellisyys, iäisyys ja koostumus. Hänessä ei ole muutoksia; kaikki riippuu minusta itsestä. Riippuen siitä minkä puolen käännän häntä kohti, sen mukaan määräytyy saamani vastakaiku, täydellisessä suhteessa kurssiin jonka suuntana on luomisen tarkoitus.

Luoja on Äärettömyyden maailma (Ein Sof) jossa löydän täydellisen Klin (astian), täydellisen Valon, täydellisen sermin (Masch), jossa kaikki pyrkimykset, pettymykset, onnistumiset ja muut ovat kerättyinä yhteen. Sinne minun Reshimot (tietokanta) ohjaavat minut.

Tästä täydellisestä tilasta, täydellisen kuvan viimeisestä viivasta, saan innoittavia voimia, henkilökohtaisen tasoni mukaan. Minut ohjataan eteenpäin pienten epätoivon annosten avulla, sekä voiman, valaistumisen ja salassapidon, eli monitahoisen ja monimutkaisen hallinnon avulla.

En kuitenkaan tiedä missä muodossa nämä tai muut alkamiset tulevat. Se määräytyy sielun mallin mukaan jonka vähitellen saavutan, edistymällä yhä enemmän ja enemmän. Sielun avulla savutamme siteen Äärettömyyden kanssa ja alamme ymmärtää kuinka kokonaisuuden osat sitoutuvat yhteen, kunnes niistä tulee yhtenäinen.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: