Saman Sukupuolen Avioliittojen Hyväksyminen

Uutisissa (Reuters): “Useimmat aikuiset kehittyneissä maissa suosivat homojen avioliittoja  tai jonkinlaista laillista asemaa samaa sukupuolta oleville pareille ja ovat sitä mieltä, että heidän pitäisi pystyä adoptoimaan lapsia. Tämä kansainvälisen kyselyn mukaan, joka julkaistiin tiistaina.

“Kun Yhdysvaltain korkein oikeus päätti homojen avioliitoista tässä kuussa ja Ranskan äskettäinen päätös laillistaa samaa sukupuolta olevien liitot, Ipsosin kysely Reutersille osoitti, että 52 prosenttia ihmisistä 16 maassa kannattavat täydellisiä avioliitto-oikeuksia homopareille  ja 21 prosenttia kannattavat oikeudellista tunnustamista, mutta ei avioliittoa. …

“Ruotsissa, Norjassa, Espanjassa, Belgiassa, Kanadassa ja Ranskassa, jossa homojen avioliitot ovat laillisia, suurin osa ihmisistä tukee täydellistä tasa-arvoa samaa sukupuolta oleville pareille, mukaan lukien saksalaiset, britit ja australialaiset.”

Kommenttini: Näin  samaa sukupuolta olevien avioliittojen tunnustamisesta ja huumeiden laillistamisesta on tullut tapa vähentää painetta yhteiskunnassa ja siksi suuntaus jatkuu.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Next Post: