Mikä Estää Meitä Ryhtymästä Elämään?

Kysymys: Mikä estää minua ryhtymästä elämään ystävissäni?

Vastaus: Sinulla on kaikki siihen tarvittava, mutta sinun ei tulisi olettaa sen tulevan itsekseen ylhäältä.

Ainoa asia mikä sinulta puuttuu on sen tunnustaminen mielessäsi ja sydämessäsi, että henkisyys on olemassa vain yhteydessä ja yhteyden tulisi olla liittyneenä yhteen. Luoja on paljastettu yhteydessä.

Ei ole kuin nämä kolme elementtiä; sinä, yhteys ja Luoja. Meidän tulisi pyrkiä sisäistämään tämä paremmin.

Yhteyttä kutsutaan Tooraksi. Astian ja Valon tulisi myös lujittaa ja yhdistää nuo kaksi pistettä, minut ja Luojan, yhdeksi.

Jokaisen tulisi tarkistaa itsensä tässä suhteessa nähdäkseen missä hän on ja huolehtiakseen ystävistä jotka kasvavat heikoiksi ja joilla on vähän voimaa. Jos huomaamme että ystävä tulee vähemmän tunneille ja ystävien kokoontumisiin tai että hän tulee mutta pyrkii jatkuvasti sitoutumaan muihin asioihin ja löytää niille oikeutuksen, häntä ei tulisi jättää yksin. Vain vakava syy olla osallistumatta tunneille on riittävä ja tämänkin tulisi tapahtua vain harvoin.

Sydäntäni särkee tämän näkeminen. En ole huolissani lähteneistä, jos se on heidän uskonsa emme voi sille mitään. Meidän tulisi sen sijaan kysyä itseltämme, teimmekö riittävästi herättääksemme heissä päämäärän tärkeyden. Jos emme, silloin se on meidän syy ja he tulevat kaipaamaan yhteyttämme myöhemmin. Meiltä puuttuvat silloin nuo osat kokonaisen astian rakentamisessa.

Syy yllä mainittuun on epäkunnioitus toisia, ystäviä kohtaan silloin kun asenteemme heihin on kuin ventovieraisiin. Henkilö ei kuitenkaan ole vieras vaan itse asiassa tärkeämpi henkilö sinulle kuin sinä itse, koska sielusi riippuu hänestä. Toivon sinulle pitkää elämää, mutta sinun tulisi tietää että ilman ystäviä elämäsi päättyy animaalisella tasolla. Jos haluat huolehtia sielutasi, se on ystävissäsi.

Itse asiassa, se ei riipu siitä piditpä siitä tai et saatikka hyväksytkö sen vai et. Nyt sinun täytyy päättää ja tehdä valinta: Hyväksytkö sen vai et? Sinulla ei ole halua siihen, eikä kukaan sano että sinun täytyy haluta sitä. “Vastaanottaa” tarkoittaa, että tästä lähtien sinun tulee ottaa tuo asia huomioon kaikessa mitä teet, sekä jokaisessa halussa tai ajatuksessasi.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed