Konvention Ilmapiirin Muuttaminen

Rabash Shlavei HaSulam”, Artikkeli 17 ”Kokoontumisen Järjestys”: Ihmispaljoudessa löytyy kuninkaan loisto, viitaten siihen, että mitä runsaslukuisempi on väki, sitä huomattavammissa määrin heidän voimansa aktivoituu, tarkoittaen, että he luovat kasvavassa määrin voimakkaan ilmapiirin suhteessa Luojan suuruuteen ja tärkeyteen. Sillä kukin tuntee kehossaan, että kaikki toimenpiteet, jotka hän haluaisi toteuttaa henkisyyden tähden, lahjoittaa Luojalle, ovat korvaamattomia, sillä hänet on oikeutettu sulautumaan heihin, jotka ovat Kuninkaan palvelemisen arvoisia. Näin ollen, suorittamalla vähäisimmänkin toimenpiteen, hän täyttyy ilolla ja nautinnolla, sillä hänellä on keino palvella Kuningasta.

Tämän pitäisi olla ilmapiiri Pietarin konventiossa. Ja meidän täytyy valmistautua siihen. Mikään “mekanismi” ei tule toimimaan kohdallamme. Ihmiset, jotka kokoontuvat konventioon, heidän on muodostettava, tuoettava haluttu tila “lämmitettävä ilmapiiriä”  ja tunnettava, että se on “ladattu” intentiollamme. Työn suuruuden ja merkityksen oivaltaminen ja keskittyminen yhteiseen ponnistukseen riippuu meistä.

Olemme erityisiä; teemme erityisen toiminnan aikaansaadaksemme yhteyden, jopa pienimmänkin ylemmän voiman kanssa. Se rakentaa meitä, auttaa meitä, lähentää meitä esteiden kautta ja työntää meidät lopulta tavoitteeseen.

 

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: