Älä Huolestu, jos Olet Aloittelija – Kabbala On Yksinkertaista!

laitman_177_04Henkilö, joka aloittaa Kabbalan tieteen opiskelun, huomaa,  että hänen aikaisemmat käsityksensä asioista ovat kaukana todellisuudesta. “Keho”, “sielu” ja muut tutut käsitteet saavat aivan eri merkityksen.

Kabbalan tiede järjestää kaiken hyvin yksinkertaisesti  ja käytännöllisesti katsoen se ei jätä sinulle minkäänlaista mahdollisuutta hämmentyä. Halu mielihyvään on olemassa sisällä  jokaisessa eri lahjoittatumisen muodoissa  joita havaitsemme. Ja se on ainoa tapahtuva asia todellisuudessamme.

Riippuen millä lahjoittautumisen tasolla olet, – se on todellisuus jonka tunnet.  Voit tuntea todellisuuden tasolla nolla, eli toisin sanoen, voit elää maailmassamme,  jossa lahjoittautumisen taso vastaa nollaa. Olemme siis aivan pohjalla, mutta jopa täällä on neljä kehityksen tasoa: liikkumaton, vegetatiivinen, elollinen ja inhimillinen.

Sen jälkeen,  kun olet noussut 125 tasoa henkisillä tikkailla, tulet saavuttamaan lahjoittautumisen tason, joka  toisin sanoen on: Luoja. Lopussa, tällä 125. tasolla, saavutat 100%  lahjoittautumisen ominaisuuden.

Puhumme yhtäläisyyden muodosta, samankaltaisuudesta tai miten luotu hankkii lahjoittautumisen muotoa, kaiken mielihyvähalujensa yläpuolelta. Sinun täytyy jatkuvasti pyrkiä nousemaan itsekkään ”vastaanottaa itsesi vuoksi” -halusi yläpuolelle ja muuttaa se epäitsekkääseen lahjoittautumisen muotoon. Tämä lahjoittautumisen muoto, jonka ”puet” itsekkään vastaanottamis-halusi ylle, tuo sinut lahjoittautumisen tasolle, koska toteutit tekosi erityisellä, nimenomaisella tavalla. Tällä tavoin muutat itsesi yhtäläiseksi ja samanveroiseksi kuin Luoja, – tulemalla ihmiseksi (Adam).

Pohjimmiltaan tämä kaikki on hyvin yksinkertaista: Sinun tarvitsee vain yhdistää kaksi ominaisuutta oikein, nousemalla ylös kaltevia tikkaita jotka on rakennettu kahdesta voimasta, tai kahdesta linjasta: – oikea ja vasen. Näin aloittelijat saavat selkeitä selityksiä. Itse asiassa, Kabbalistit eivät tee eroa maailmojen välille. Kaikki riippuu henkilöstä: Kehitä valmiutesi lahjoittautumisen muotoon ja tulet näkemään paljon enemmän, kuin mitä tällä hetkellä näet.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed