Miehet, Älkää Aliarvioiko Naisen Halua!

Kysymys: Kuinka tärkeää henkisen edistymisen kannalta on naisten fyysinen toiminta ryhmässä?

Vastaus: Sataprosenttisen tärkeää, koska kukaan ei voi sinulta ottaa fyysistä toimintaa. Kaikki ajatukset ovat itsepetosta. Kaikki se mitä siirrät pään tai sydämen kautta ovat pelkkää egoa, fyysiset toimet ovat todellisia toimia.

Panosta itsesi vaikka sinulla ei ole yhtään tunteita tai kielteisiä tunteita. Näytä kaikille toimiesi ja tekojesi kautta, että tavoite on sinulle tärkeä, jotta muiden ympärilläsi on nähtävä tämä! Tämä on erittäin tärkeää! Kerro heille, että haluat nähdä, että he ovat tarkoituksenmukaisia, koska olet heistä riippuvainen.

Kysymys: Olen sanonut tämän, mutta he eivät kuuntele.

Vastaus: Siinä tapauksessa minun täytyy kääntyä miesten puoleen: naisten halu on sellainen, toiveet ovat sellaisia, emme saa hyödyntää missään tapauksessa!

Jos torjut naisen halun, sinun on ymmärrettävä, että silloin et saavuttaa mitään. Sanon tämän aivan vakavissani! Opimme tämän  “Zeir Anpinin” ja “Malchutin” välisestä viestinnästä. Jos “Partzuf Zeir Anpinin” edustajana sinä torjut “Malchutin” halut, niin millaisesta vakavasta saavuttamista voit puhua?! Mikään ei onnistu sinulle!

Sinun täytyy tuntea naisen halu ja sitä mitä naiset odottavat teiltä erittäin akuutisti! Sinun täytyy odottaa sitä painetta, koska se on nimenomaan naisen halu, nimeltään “Mei Nukvin“, joka on välttämätön kohoamiselle!

Eli, jos miehet “eivät kuuntele” tämä on erittäin huono asia ja mitä vakavin syytös, joka on suunnattu heihin, eikä vain naisilta.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed