Mistä Voit Löytää Takuun Ikuiseen Rakkauteen?

Rabash, “Ihmiskunnan enemmistö”:”No niin, puhutaan Luojan  rakkaudesta. Ensin luodun on ymmärrettävä, että rakkaus saavutetaan tekojen kautta antaen lahjoja ystäville, jotta jokainen annettu lahja on kuin nuoli ja luoti jotka tekevät reiän ystävän sydämeen. Vaikka ystävän sydän olisi tehty kivestä, jokainen nuoli ja jokainen luoti tekevät siihen reiän ja nuo useat reiät luovat siihen (sydämeen) tilan. Näin “ampujan”, lahjoittajan lahja etenee sisälle sydämeen.

Osumien lämpö herättää ystävän rakkauden kipinän ja silloin rakkauden verho on kietoutunut “kahden rakkauden kattavan” ylle. Tämä tarkoittaa sitä, että rakkaus kiertää-ympäröiden kaksi, jolloin heistä tulee jälleen yksi koska verho johon he ovat kietoutuneet on yksi ja sama. Näin ollen he molemmat kumoutuvat.”

Jos kaksi ihmistä tuntevat samankaltaista rakkautta, he täydentävät toisiaan. Molemmat ovat sidoksissa toisiinsa ja silloin kolmas osapuoli, Luoja, ilmestyy heidän välilleen ja todistaa heidän rakkautensa ja ylläpitää sen.

Yksipuolista rakkautta ei voi ylläpitää kauaa. Tarvitaan kaksi jotka tuntevat samankaltaisen rakkauden yhteyden, vaikka se olisikin eri intensiteetin tasolla. Jos toinen heistä on suurempi kuin toinen, hän (suurempi) alenee toisen tasolle, koska kohoaminen on aina vaikempaa kuin laskeutuminen. Näin ollen hän luo itselleen henkisen Partzufim, joka on hänen ilmaisumuotonsa alemmalle tasolle ja näin ollen auttaa pienempää ystäväänsä täyttämään heidän yhteisen rakkautensa. Tämä luo ystävälle joka kerta tien kohota korkeammalle.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed