Työttömät Nuoret Puskevat Euroopan Kohti Vallankumousta

Mielipide (Wolfgang Schäuble, Saksan rahoitusministeri): “‘Meidän on voitettava tämä taistelu nuorisotyöttömyyttä vastaan’, herra Schäuble varoitti, ‘tai häviämme taistelun Eurooppan yhtenäisyydestä’.

“Tukholman esikaupunkialueilta Ateenan kaduille, taistelu on kuitenkin hävitty yksi mellakka kerrallaan. Levottomuudet, jotka äskettäin järisyttivät Ruotsia ovat heijastus nuorten lähes 25% työttömyysasteesta, nuorten maahanmuuttajien kärsiessä eniten. Työttömyysaste alle 25-vuotiaiden  joukossa on 60% Kreikassa. Se on 56% Espanjassa ja yli 40% Portugalissa ja Italiassa.

“Ja tämä on vain puoli totuutta, sillä työttömyysasteessa otetaan huomioon vain ne nuoret, jotka etsivät työtä. Miljoonat ovat yksinkertaisesti lakanneet etsimästä, samalla kun kaksi kolmasosaa olemassa olevista  työpaikoista on supistettu osa-aikatyöhön tai määräaikaisiin sopimuksiin. ”

Kommentti: Kokonainen sukupolvi ei tee töitä, eikä halua. Meillä on edessämme kauhua jopa vallankaappaukseen asti. Hoito ei millään tavalla auta, huumeiden jakelu on myös väliaikainen toimenpide. Joka tapauksessa vain tietoisuuden muuttaminen ja samalla asenteemme itseemme, yhteiskuntaan ja maailmaan sallii sivilisaatiomme jatkumisen. On aika muuntaa ihminen …

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed