Toteuta Kohtalosi

Kysymys: Täytyykö jokaisen seitsemästä miljardista ihmisestä, joka kansoittaa maailman, paljastaa ja tuntea ylempi maailma?

Vastaus: Kaikki seitsemän miljardia elävät maapallollamme ja he kaikki aistivat maailmamme, vaikkakin jokainen omalla tavallaan. He aistivat ylemmän maailman myös eri tavoin.Ylemmässä maailma on Luojan havainnoiminen. Siksi he aistivat hänet, tuon yleisen korjauksen, rakkauden ja yhtenäistymisen voiman.

Tavalla tai toisella pyramidi säilyy. Se ei ole henkilöstä kiinni. Jokainen tulee olemaan täysin tyytyväinen ja rauhallinen. Se johtuu siitä, että sielun juuri, joka järjestää meidät suhteessa toisiimme, on kiinteä.

Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen saa tehdä jotain erityistä, kuten on sanottu, “viisaat keskustelivat seitsemänkymmentä vuotta siitä kuka on onnekkain: hän, joka ei ole syntynyt onnekkaaksi vai hän, joka on?” He tulivat siihen tulokseen, että on parasta olla syntymättä ollenkaan, mutta jos kuitenkin on syntynyt, niin henkilön kannattaa toteuttaa kutsumuksensa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: