Tulevaisuuden Itsellesi

Kysymys: Mitä ihmiskunta, itsenäiset valtiot tai paikalliset yritykset voivat tehdä stimuloidakseen menestyksekkäämpää tulevaisuutta?

Vastaus: Tulevaisuus tulee olemaan jokatapauksessa menestyksekäs. Ongelma on siinä, kuinka tavoittaa se. On parempi tehdä se miellyttävällä, hellällä ja oikealla tavalla. Tämän saavuttamiseksi ja menestyksekkään tulevaisuuden muovaamiseksi on olemassa integroituja työpajoja ja integroidun kasvatuksen menetelmä.

Tulevaisuutemme on määritelty selkeästi. Emme voi rakentaa sitä millään muulla tavalla. Voimme vain paljastaa sen aikaisemmin jotta siitä tulisi ystävällinen, hellä, miellyttävä ja nopea sen sijaan että se olisi kova ja pitkä tuskien taival.

Kommentti: Osoittautuu, että henkilöllä on tietty tapahtumien kehityksen linja jota hän seuraa sekä hänen uskonsa ja jos hän käyttää integroitua menetelmää oikealla tavalla, hän kohoaa välittömästi tasolta toiselle.

Vastaus: Kyllä. Hän ennakoi tapahtumat joiden täytyy tapahtua, koska olemalla yhteydessä toisiin ja osallistumalla integroituihin työpajoihin, hän on tapahtumien edellä ja rakentaa näin ollen tulevaisuuden minänsä. Aika pakottaa hänet siihen.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Next Post: