Uuden Vuosisadan Johtajat

Kysymys: Karismaattinen johtaja näyttää aina suunnan ja rohkaisee ihmisiä. Pääsääntöisesti hän on melko autoritäärinen ja joissakin tapauksissa jopa tyrannimainen. Voiko tämä suuntaus olla nähtävissä 21. vuosisadan johtajissa, vai tulevatko heidän ominaisuutensa muuttumaan ihmisevoluution takia?

Vastaus: Johtajat tulevat käyttämään kaikkia tarvittavat inhimilliset ja yli-inhimilliset ominaisuutensa uutta paradigmaa varten ja sen mukaan, mihin suuntaan olemme menossa. Mutta heidän on muututtava. Heistä tulee opettajia/kasvattajia, koska ihmiskunta on uudelleen koulutettava ja tämä on aikakautemme suurin ongelma. Tulevathan työttömien määrät vaatimaan uudelleen organisointia, heidän  sijoittamistaan avoimiin yliopistoihin, kouluihin ja heidät on varustettava televisio-ohjelmilla, apurahoilla jne.

Ihmisen elämään teuodaan tiukka aikataulu. Ilmeinen tarve, joka ilmenee ihmisissä johtaa heidät tilaan, jossa koko elämänsä he tulevat harjoittamaan itsensä kehittämistä: julkisesti, kansallisesti ja maailmanlaajuisesti,  jokaisen osallistuessa.

Jokaisella on oma vastuunsa, muuntaen itsekkyytensä yhteistyöksi muiden kanssa jaetussa, globaalissa, integroidussa yhteiskunnassa. Hänen on saavutettava erilainen olemassaolon tuntemus  “kehon ulkopuolella”, jossa en elä huolehtien eläimellisestä kehostani, vaan  “ihminen minussa” vie kaiken aikani. Tämä edellyttää hyvin vakavia, suuria johtajia, eli opettajia/kasvattajia, jotka ymmärtävät ihmisen psykologiaa ja tähtäävät johtajuutensa nimenomaan ihmisten saattamiselle uudelle tasolle.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed