Nähdään Berliinissä!

laitman_535_01Kysymys: Kuinka tärkeää on osallistua tulevaan Euroopan Kabbala Konventioon Berliinissä?

Vastaus: Toivon todella, että jokainen joka opiskelee kanssamme ymmärtää kuinka elintärkeää on sekä meille että koko ihmiskunnalle erityisesti nykyisessä tilassamme, että Eurooppa yhtenäistyy henkisesti. Seisomme erittäin haastavien tapahtumien kynnyksellä Euroopassa. Luulen, että jokainen on alkanut tuntea sen.

Kaikki nämä makeat toiveet ratkaisun löytämisestä yhteisiltä markkinoilta alkavat sulaa pois. Kaiken sen takana näemme suuren vihan, yhteisen eroavaisuuden ja kasvavan protektionismin ilmenemismuotoja.

Sen takia on aika kiihdyttää Kabbalan viisauden liikettä Euroopassa parhaamme mukaan. Kaikkien siellä asuvien ystäviemme täytyy katsoa heidän omaan tulevaisuuteensa ja koko ihmiskunnan tulevaisuuteen tässä valossa.

Muuten Eurooppa sytyttää tulen uudelleen. Sieltä kaksi ensimmäistä maailmansotaa saivat alkunsa. Sama voi olla kolmannen kanssa! Luulen, että Saksa enemmän kuin mikään muu maa tuntee, kuinka todellinen ja lähellä tämä uhka voi olla.

Kuitenkin kuten Kabbalan viisaus informoi meitä, kaikki riippuu yhteydestä ihmisten välillä ja tasapainon saavuttamisesta luonnon kanssa. Kaikki tämä voidaan toteuttaa Ylemmän Voiman avulla jos henkilö haluaa sitä ja pyrkii vetämään tämän voiman puoleensa. Tämän Kabbalan viisaus auttaa saavuttamaan.

Avain sijaitsee Kabbalan viisauden pitämisessä liikkeessä kaikin mahdollisin keinoin, jotta se voi saavuttaa jokaisen ihmisen Euroopassa. Muokkaamme artikkelit ja julkaisemme ne intenetissä kaikilla Euroopan kielillä mahdollisimman intensiivisessä muodossa. Enää ei voi olla yhtään viivästyksiä, sillä seuraava vuosi tai kaksi tulevat olemaan koko ihmiskunnan kääntöpiste.

Maailma on kohtaamassa suuria koettelemuksia. Mennäksemme niiden läpi oikealla tavalla jotta ne eivät heitä meitä syvyyksiin, mutta ennemminkin ponnahduttavat meidät kohti tavoitetta, meidän täytyy olla “aseistettu” Kabbalan viisaudella. Kaikki on kiinni sinusta!

Toivotaan että kaikki Euroopan opskelijamme ottavat osaa konventioon, jopa kaikkein kaukaisimmasta paikasta. Odotamme näkevämme kaikki. Minulla on toive, että äänemme kuultaisiin vihdoinkin.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed