Keskinäisen Yhteyden Kuumailmapalloon Nouseminen

Kysymys: Kuinka on mahdollista selittää henkilölle, jonka koko elämä on pyörinyt vain hänen itsensä ympärillä, miksi hänen tulisi olla huolissaan toisista? Minkälaista mielihyvää hän saa huolehtiessaan toisista? Tuleeko hän olemaan terveempi sen seurauksena?

Vastaus: Vastasit omaan kysymykseesi: Hän tulee terveemmäksi. Hän ei pysty ostamaan terveyttä millään muulla tavoin. Hänen pitäisi yrittää!

Miksi hän ei yrittäisi harjoitella? Onko hänellä mitään hävittävää? Hän tulee vain saamaan toisten huolehtimisesta. Sillä ei ole merkitystä että hän ei uskoisi siihen. Antaa hänen leikkiä! Sovitaan ryhtyvämme lapsiksi kuukauden ajaksi!

Kysymys: Kuinka on mahdollista nousta egon yläpuolelle leikin avulla?

Vastaus: Ympäristön vaikutuksen kautta. Ympäristön täytyy pelata, näyttää ihmisille kuinka paljon se vaikuttaa heihin. Henkilön täytyy alistaa itsensä ympäristölle tunteakseen sen korkeampana kuin hänet itsensä. Hänen täytyy kuulla jatkuvasti että yhteys hänen ja hänen  ystäviensä välillä tässä pienessä yhteiskunnassa on hänen elämänsä tärkein asia. Tämän kanssa he kaikki kiinnittyvät tähän yhteyteen, aivan kun se olisi kuumailmapallo joka nostaa heidät ylöspäin ja antaa heille ylemmän elämän tunteen.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: