Terveellinen Ruokavalio Alkiolle

Kysymys: Mitä tarkoitetaan lauseella “alkio syö mitä sen äiti syö”?

Vastaus: Alkio jyväksyy kaiken sille tarjotun ja hyväksyy kaiken parhaana mahdollisena, vaikka se on vastenmielistä hänen egolleen. Hän kumoaa egonsa ja vaikka tunteekin vastaanottamisen vaikutuksen, hän vastaanottaa passiivisesti, tarkastamatta mitään, se on “järkeilyn yläpuolella” olemista. Alkio arvostaa kaikkea hänelle annettua hyödyllisimpänä ja terveellisimpänä kehitykselleen.

Me kaikki tiedämme, että ravintorikkain ruoka ei ole maukkainta. On maukasta ruokaa sekä ravintorikasta ruokaa, nämä ovat kaksi eri asiaa. Koska on kuitenkin terveellistä saavuttaa päämäärä ja päämäärä on henkilölle erittäin tärkeä, hän hyväksyy egonsa inhottavana pitämän ruuan painottamalla ravinnon tärkeyttä.

Tämä tapahtuu Iburin (käsitys) ja Yenikan (imeminen) asteilla. Suuruuden tasolla tapahtuu vastakohta: Henkilö ryhtyy tuntemaan suurta mielihyvää lahjoittamisessa. Sen jälkeen henkilön täytyy työskennellä, jotta ei vastaanottaisi tuota mielihyvää itseään varten. Tätä kutsutaan vastaannottamiseksi lahjoittamisen vuoksi, kun hän näkee että Luoja todellakin on hyvä ja hyväntahtoinen. Nyt henkilö ei enää rajoita tai kumoa itseään, kuten Iburin tai pienuuden tilassa.

Jos alkio kuitnekin kritisoi ruokaa jota saa ylhäältä eikä hyväksy sitä hyvänä, silloin ilmenee “keskenmeno”, Iburin asteelta putoaminen.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed