Tasa-arvoisuus On Lahja Ylhäältä

“Kymmenen” harjoituksessa voi ilmaantua kolme eri tilaa (yhdistyminen kymmenen ryhmissä): Kerran olen kaikkien alapuolella, toisen kerran olen ylempänä, lahjoittajana ja kolmannen kerran olemme kaikki tasa-arvoisia. Tasa-arvo on seuraus kahdesta ensimmäisestä tasosta ja se on keskilinja.

Emme voi sietää tasa-arvo, emmekä voi mitata sitä. Meillä ei itse asiassa ole sitä. Ymmärrämme, mitä merkitsee olla toisen ylä- tai alapuolella, mutta menetämme tunteen siitä missä tasa-arvo alkaa. Jopa ohjus ei kykene tarkentamaan suoraan kohteeseen ja jatkuvasti sen täytyy tuntea tietty poikkeama. Meidän täytyy tuntea tietty poikkeama kaikessa.

Niin, meille annetaan tasapaino Ylhäältä keskilinjana, joka yhtyy Luojan ilmestyksen kanssa. Astia ja Valo, keskilinja ja Luoja kokoontuvat merkkinä siitä, että olet ponnistanut tarpeeksi ja olet saavuttanut tietyn tarkkuuden tason erinäisissä mittauksissa, jotka nyt sallivat sinun tuntea keskiviivan ja Luojan tiettyssä määrin. Olet esimerkiksi mitannut 10 kiloa astiaa ja 10 kiloa Valoa ja se, että näissä 10 kilossa löytyy 10 unssin poikkeama ohitetaan ylhäältä.

Seuraavalla kerralla tulet saavuttamaan keskilinjan näissä 10 kilossa ja silloin tulet arvioimaan ne 100 kilona ja tarkkuutta ei määritetä kymmenessä unssissa, vaan 1 unssissa. Niinpä arvioit joka kerta adheesiosi Luojaan yhä enemmän ja siten laajennat oman astiasi. Tarkkuus kasvaa, eli keskiviiva muuttuu yhä ohuemmaksi ja näin ollen laadukkaammaksi.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Next Post: