Facebook Yleisön Pienentyminen

Uutisissa (RT.com): “Facebookin kohoaminen maailman herruuteen on hidastunut viime kuukausina sosiaalisen mediajättiläisen kamppallessa pitääkseen käyttäjät aina lisääntyvien verkkovaihtoehtojen edessä kiinnostuneina.

“Viimeisten kuuden kuukauden aikana noin yhdeksän miljoonaa ihmistä Yhdysvalloissa ja kaksi miljoonaa Iso-Britanniassa on poistunut verkkoyhteisöstä. Yksinomaan viime kuussa kuusi miljoonaa amerikkalaista on jättäytynyt pois, neljän prosentin lasku, Guardian raportin mukaan, joka lainaa SocialBakers yrityksen analyysiä.

“Amerikkalaiset viettävät myös heidän kokemuksensa mukaan vähemmän aikaa siellä, ihmisten selaillessa Facebookia keskimäärin 121 minuuttia kuukaudessa joulukuussa 2012, sen jälkeen 115 minuuttia tämän vuoden helmikuussa.”

Kommentti: Kaikella maailmassa on oma elinkaarensa, koska halumme kasvaa määrällisesti ja mikä tärkeintä, laadullisesti. Epäilemättä ihmiset tulevat pitämään väsymyksen ja sosiaalisten verkostojen rajoittamisen täyttymyksenä, kuten aikanaan he väsyivät televisioon.

Kaikki tämä johtaa meidät  “sisäisen” viestinnän tarpeeseen yhteisen luonnollisen verkoston kautta, joka yhdistää meidän toiveet ja ajatukset. Mutta sen eteen meidän täytyy lakata “paisuttelemasta” toisiamme sosiaalisissa verkostoissa ja paljastaa itsemme ja tulla lähemmäksi.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed