Lyhyempi Työviikko Ehdotettu Saksassa

Uutisissa (CNBC): “Sadan saksalaisen tutkijoiden, ammattiliittolaisten ja poliitikkojen ryhmä, vaatii 30 tunnin työviikkoa täydellä palkalla, saksalainen päivälehti Tageszeitung kertoi maanantaina, jossa kantajat esittivät, että lyhennetty työviikko on paras tapa käsitellä työttömyyttä.

“Saksan työttömyysaste, joka nousi 7,4 prosenttiin tammikuussa, pysyy selvästi alle 26 prosentin, joka on saavutettu Espanjassa. Mutta avoimessa kirjeessä, joka julkaistiin maanantaina ja päivälehden siteeraamana ryhmä sanoi, että työajan lyhennys voisi auttaa saksalaisia työntekijöitä.

“Suunnitelman mukaan, joka on vasemmistopuolueen poliitikoiden kaavailema, 30-tuntinen työviikko otettaisiin käyttöön asteittain useamman vuoden kuluessa. Se parantaisi merkittävästi tuottavuutta, ryhmä väitti, mikä puolestaan auttaisi työnantajia maksamaan täyden palkan. ”

Kommenttini: Näemme miten maailma vähitellen tajuaa integroidun kasvatusmenetelmän ehdotukset, mutta kärsimyksen polun kautta, mieluummin kuin järkevän lähestymistavan ja tasapainoisesti suunnitellun “turhan” tuotannon vähentämisen kautta. Tällä vauhdilla ja tässä muodossa, talouden vähentäminen kestää monta vuotta, massojen kärsiessä koko maailmassa sekä luonnollisesti sen mukanaan tuomat protestit, uusintavaalit, ja muut epätoivotut ongelmat.

On tarpeen selvittää eliitille ja massoille minne me kaikki ihmiset olemme menossa kehityksen luonnollisen voiman toimesta—järkevän (tapeellisen) kulutuksen yhteiskuntaan (talouteen) ja integroituneeseen universaaliin yhtenäistymiseen. Jotta siirtyisimme tähän tilaan, meidän täytyy ymmärtää mitä on tapahtumassa ja sopeuttaa itsemme ja tämä voidaan saavuttaa integroidun kasvatusmenetelmän avulla.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed