Huolenaiheita Ja Mahdollisuuksia

Kysymys: Voimmeko sanoa, että suoraviivainen, itsenäinen ongelmanratkaisumenetelmä (esimerkiksi löytämään ratkaisun huumeongelmaan) lisää tämän ilmiön kasvua tulevaisuudessa?

Vastaus: Kyllä voimme. Nämä ongelmat tulevat laajenemaan koska egomme jatkaa kehittymistään. Jos emme saata ihmisiä osalliseksi altruiststa kanssakäymistä, he eivät edes tiedä mitä tehdä itsensä kanssa ja kokevat olevansa täysin tuhoutuneita.

Sen vuoksi useista ongelmista kuten huumeriippuvuudesta, terrorismista, itsemurhista jne. tulee vakinaisia ilmiöitä. Ihmisten täytyy tehdä jotain itsensä kanssa, mutta he eivät tiedä mitä heidän oikeastaa tulisi tehdä. Joten, nämä ongelmat tulevat vain kasvamaan. Ainoa asia jonka voimme tehdä, on opettaa ihmisille kuinka astua sisään uuteen integroituun luonnon kehään.

Ihmisten täytyy ensin opetella, kuinka organisoida itsensä pienessä integroidussa ympäristössä. Silloin he tuntevat, että se tekee heidän olonsa paljon mukavammaksi kun he käyvät läpi epämukavia tilanteita, kuten perheasioita ja sosiaalisia onglemia.

Ihmiset tuntevat olonsa mukavammaksi ja turvallisemmaksi. He tuntevat, että jopa maailma, johon he ovat yhteydessä muuttuu ystävällisemmäksi, ei  niinkään muille vaan erityisesti henkilölle itselleen.

Itsenäinen itsensä rajoittaminen alkaa, homeostaasi joka täyttää meidät täysin uusilla tunteilla, aistimuksilla ja potentiaalilla.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: