Asiat Joista Emme Saa Luopua

Kysymys: Kuinka voimme saavuttaa sisäisimmän pisteen, josta voimme nousta egomme yläpuolelle? Mikä on tuo piste?

Vastaus: Tuo piste on “Minuus”. Mikä voisi olla minulle kallisarvoisempaa kuin “minä itse”? Emme edelleenkään ole tietoisia siitä, kuinka äärimmäinen egoistinen tyranniuutemme on. Mikään ei vedä sille vertojaan. Virheemme on usein se, että vertaamme ja mittaamme kaikkea suhteessa, fyysiseen, animaaliseen, ruumiilliseen konseptiin elämästä ja kuolemasta. Tämä alentaa rajusti “odotuksiamme” ja usein henkilö on jopa valmis luopumaan elämästään paineen alla, joka vaikuttaa merkityksettömältä verrattuna hänen kokemaansa kärsimykseen. Useat ovat valmiita päättämään elämänsä väärien normien mukaisesti, “eläimellisen” perspektiivin mukaisesti…

Jos määrität elämäsi ikuisuuden ja kokonaisuuden suhteen, et voi luovuttaa. Et voi luovuttaa, koska todellinen “Minuutesi” on siellä piilossa, kaikein arvokkain asia mitä sinulla on, vaikkakaan et ole vielä paljastanut sitä saatika verrannut sitä oikeisiin normeihin, ikuiseen elämään, ikuisuuteen ja todelliseen luodun olennon voimaan aineelliseen tasoon, maailmaamme verrattuna.

Kysymys: Tarvitsenko vahvan ja turvallisen ympäristön jossa voin “sukeltaa” luopuakseni egostani?

Vastaus: Meidän täytyy ymmärtää, että yleisesti puhuttuna vain Ylhäältä tuleva Valo voi auttaa meitä. Tällä välin emme oikestaan ole ymmärtäneet sitä ja elämme valheessa, mitaten kaiken suhteessa maalliseen elämään. Kun ryhdymme mittaamaan kaikkea suhteessa henkisiin standardeihin, tulemme löytämään kammottavia syvyyksiä, jossa itsenä kieltäminen on täysin mahdotonta.

Silloin näet että yläpuolellasi olevan ylemmän voiman väliintulo on välttämätöntä. Ymmärrät lopulta, että siellä on tilaa ylemmälle määräysvallalle. Tulet kokemaan sellaisen tunteen ensimmäsitä kertaa ja jo tämä on uusi askel tielläsi.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: