Kaikki Ongelmat Johtavat Sinut Ryhmään

laitman_914Rabashin Kirjoituksia “Mitkä ovat ne vastoinkäymiset, jotka tulevat “onnettomille”…”: Viisaat sanoivat: Epäonni tulee maailmaan vasta, kun on siellä syntisiä, ja se alkaa vanhurskaiden kera… “

On mahdotonta edistyä yksin.  Useat kokemamme alamäet aiheuttavat niin suuren itsekkyyden nousemisen pintaan, että henkilö kysyy itseltään: “Onko edes mahdollista päästä tällaisesta pois?”  Silloin henkilön hellittämätön tarve pyrkiä ulos kyseisestä tilasta saa hänet kääntymään kohti ryhmää. Vain siellä, yhdessä toisten kanssa, hän voi kutsua voimaa, joka johtaa hänet ulkopuolelle.

Kaikki yritykset nousta yksin, toisista riippumatta, – epäonnistuvat. Täällä et voi tehdä mitään yksin. Koska ihmisen täytyy korjata rikkoutuminen, häpeä,  ja hänen tulee valmistautua tulemaan ulos itsestään, kohti lähimmäistään.

Siksi kaikkien alamäkien tarkoituksena on saattaa meidät käsittämään oma voimattomuutemme, jotta voisimme kääntyä kohti ryhmää, ilman mitään muuta vaihtoehtoa. Sen jälkeen, ryhmän tukemana, on meidän saavutettava käsityksemme Luojan merkityksestä. Tämä merkitys pakottaa meidät etsimään ulospääsyä ja saattaa meidät oikeaan päätökseen: Vain tällaisessa ympäristössä löydämme voimia edistymiseemme.

Ympäristö, kuten me sen ymmärrämme, on keinotekoinen kuva. Tunnemme sen kuin se olisi jokin vieras tekijä ihmisessä, ja se on tehty niin tarkoituksella, jotta ihminen voisi hylätä itsekkyytensä ja halunsa nauttia.

Siksi onnettomuudet tulevat meille, jotta paljastaisimme “syntisen” itsessämme yhä enemmän ja enemmän, mutta samaan aikaan ne tulevat alas tasolta, jota kutsutaan nimeltä; “vanhurskas.”

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: