Rukouksen Kaksi Pääasiallista Komponenttia

MAN on käännetty Mei Nukviniksi (naispuolinen vesi), mikä tarkoittaa, että rukouksessa pitäisi olla kaksi elementtiä: Malchut ja Bina. Maim (vesi) on Bina ja naispuolinen ominaisuus on Malchut. Vasta sitten sitä kutsutaan rukouksen kohottamiseksi, MANiksi.

Jos olen vain pahoillani siitä, että voin huonosti, se on vain Malchut. Kysymys on se, mistä minun tulisi olla pahoillani, kenen puoleen minun tulisi kääntyä, mitä haluan saavuttaa? On oltava selkeä kuva tästä pyynnöstä, joka sitoo Malchutin on Binaan: halu ja suuntaus. Minun on ymmärrettävä kenelle suruni ja tuskani on suunnattu. Ehkä olen vain pahoillani siksi, että olen huonolla tuulella, mutta sitä ei pidetä rukouksena, MANin kohottamisena.

Jos olen pahoillani, koska Luoja on kätketty, enkä tunne henkisen edistymisen tärkeyttä, en halua tulla luennolle, vaan nukkuisin mieluummin, se ei ole MANin kohottamista, rukoilemista. Se on yksinkertaisesti vain tyhjyyden tunne itsekkäässä halussani.

Kaikki riippuu siitä, mitä haluan, mistä olen pahoillani—Kenen puolesta olen paoillani. Tämä tarkoittaa sitä, että syy suruuni pitää olla ulkopuolellani. Sitten muodostan MANin näistä kahdesta tyytymättömyydenaiheesta, nämä kaksi Malchutia: Binan Malchut ja Malchutin Malchut. Rukouksen on oltava tarkasti suunnattu.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed