Ihminen Sopusoinnussa Luonnon Integraation Kanssa

Kysymys: Integrotumistyöpajojen aikana, ihmiset kokevat uusia tuntemuksia, varsinkin he, jotka ovat tottuneita selventämään ja analysoimaan prosesseja. He alkavat kysyä, mistä tämä tulee, mikä on tämä ilmiö, jne. Miten voimme selittää heidän tuntemuksensa heille?

Vastaus: Nämä ovat yhden kollektiivisen integroituneen luonteen tuntemuksia, jotka ovat  oikeasti olemassa. Me sijaitsemme siinä, mutta olemme, toistaiseksi, vain syöpää sairastava osa, joka syö itseään. Kun kohoamme egomme yläpuolelle, alamme tuntea yhtenäisyyden, yhdistymisen ja keskinäisen riippuvuuden. Tunnemme kuinka tuotteliasta ja hyvää tämä on ja kuinka paljon tämä voi vaikuttaa terveyteen, meidän tunteisiimme, keskinäisiin suhteisiimme perheessä, työssä, kaikkialla!

Me ihmiset olemme muuttuneet ainutlaatuiseksi luomukseksi luonnossa. Kun taas kaikki muu luonnossa—eloton, vegetatiivinen ja elollinen—liittyvät toisiinsa integroidussa järjestelmässä ja osallistuvat luonnostaan, vaistomaisesti, tahtomattaan; me saimme vapauden valita vapaasti.

Emme voi olla kuin muut. Kehitymme egon kanssa, muuntaaksemme sen, kohoamme sen yläpuolelle ja siirrymme integroituun ymmärrykseen ja tuntemukseen tekemällä yhteistyötä sen kanssa itsenäisesti ja jopa halliten sitä.

Samanaikaisesti emme joudu ristiriitaan luonnon kanssa. Toisaalta sanomme, että ihminen on luonnon luomisen kruunu ja siksi meidän on toteltava sitä. Toisaalta, ihminen voi kohota luonteenlaatunsa yläpuolelle. Hän voi olla luonnon mestari ja tuntea itsensä sen kruunuksi.

Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki kysymykset, jotka ihmiskunta on kohdannut ja joihin on vastattava ovat saapuneet, sillä olemme kohonneet integroidun yhteyden tasolle, joka löytyy tasapainossa koko luonnon kanssa. Alamme tuntea tämän tasapainon rauhana, rentoutumisena, tietoisuuden laajentumisena, tunteiden laajennuksena.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed