125 Paljastumisen Astetta

Kysymys: Jokainen meistä on tehnyt jo oman ponnistuksensa ja jos vain yhdistymme pientä yhteistä iskua varten, teemme läpimurron. Mitä tuo yhteinen isku tarkoittaa? Pitääkö minun selkeyttää koko ryhmän tila henkilökohtaisen tilani sijaan?

Vastaus: Isku ei ole henkinen täsmennys, vaan sydämemme pyrkimys liittää toinen toisiimme. Yhdistyäksemme ja omistautuaksemme yhteiskunnalle, jotta vetäisimme Uudistavaa Valoa ystäville; tämän jokaisen yksilön tulisi tehdä kaikille.

Olemme kriittisessä ympyrässä ja jos jokainen kumoaa itsensä ja lisää halunsa tuohon ympyrään, voimme silloin rakentaa tietyn yleisen tason yleisen lahjoittamisen alueen sen sisällä. Jokaisen täytyy kumota itsensä, rajoittaa itsensä ensimmäisen rajoituksen (Tzimtzum Aleph-TA), Massachin (sermi) kautta ja pyrkiä olemaan antamisen tilassa.

Näin ollen osoittautuu, että rakennamme välillemme yhtä yhteistä sydäntä ja mieltä, joka on samankaltainen Luojan kanssa. Lahjoittamisen voima, Valo ilmenee voimien samankaltaisuuden mukaisesti. Tätä yhteistä aluetta, joka on täynnä Valoa kutsutaan yleiseksi sieluksi, sillä Valoa joka täyttää astian kutstaan Luojan paljastumiseksi.

Tämä malli jatkuu koko matkan. Egollani on 125 astetta: 1:stä aina 125:n saakka: löydän ne yksitellen, rajoitan jokaisen niistä ensimmäisen rajoituksen tasolla, sitten Masach:ssa, pienuuden tilassa, sitten suuruden tilassa jolloin olen liittyneenä kaikkiin. Työmme on tämä.

Näin ollen, kohoamalla egoni yläpuolelle, rakennan kohoamisen 125 astetta, sisäänpääsyn yhteiseen sydämeen, kaikkiin. Silloin siitä tulee minulle Ein Sof:in (ikuisuuden) maailma joka on täynnä Ein Sof:n Valoa. Mistä löydän sen? Yhteydestä kaikkiin ystäviin johon koko ihmiskunta myöhemmin liittyy. Takanamme on useita miljoonia ihmisiä, jotka liittyvät meihin ja  yhdistyvät kanssamme ja ovat liittyneinä yleiseen yhteiseen voimaan jonka me olemme luoneet.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: