Aikamme Erikoisuus

Kysymys: Viime aikoina näemme kasvavia yhteenottoja kahden vastakkaisen voiman välillä Euroopassa ja maailmalla. Eikö tämä ole edellytys sille, että löydämme tilaisuuden edetä oikein?

Vastaus: Kabbalan tiede yhdessä muiden tieteiden kanssa, sanoo, että kaikki maailmassa koostuu kahdesta vastakkaisesta voimasta: plus-miinus, pohjoinen-etelä, paine-tyhjiö, kuuma-kylmä, jne. Kaikki tämä perustuu kahteen tärkeään vastakkaiseen voimaan: vastaanottaminen ja lahjoittaminen. Täydellisyys, elämä koostuu näistä kahdesta voimasta, jotka muodostavat kolmannen voiman, keskilinjan, jossa periaatteessa kaikki olemassaoleva on olemassa. Näemme tämän elävissä organismeissa, kasveissa ja eläimissä. Ennen meidän aikaamme, kehityimme myös kuin eläimet, eli vaistomaisesti, keskilinjan vallan alla.

Mutta nyt olemme saavuttamassa johtamisen seuraavan tason, kun nämä kaksi vastakkaista voimaa syntyvät meissä ja meidän on itse tasapainotettava ne. Tämä on aikamme, kehityksemme erikoisuus. Siksi meidän on nähtävä maailma harmoniassa ja tuotava tämä harmonia siihen yhdistämällä oikein nuo kaksi vastakkaista voimaa itsessämme: vastaanottamisen voima (Aviut) ja lahjoittamisen ominaisuus (särmi). Sillä tavalla meidän on toimittava.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed