Konventio Josta Maailma On Riippuvainen

Kysymys: Kuinka voin palvella ystäviäni ajatuksillani? Kuinka ajatukseni voivat tukea ystäviä, jotka ottavat osaa Saksan kongressiin?

Vastaus: Mitä tapahtuu kun olet huolissasi jostain henkilöstä? Kaikki ajatuksesi keskittyvät hänen menestykseensä, että hän pärjäisi hyvin ja menestyisi tehtävässään. Sydäntäsi koskee, sillä on aivan kuin toimisit itse hänen paikallaan.

Tämä huoli on riittävä jos emme tiedä mekanismeja jossa se toimii. Kaikki ystävät ympäri maailman pitäisi valmistautua etukäteen peilikongressiin, jotta he eivät olisi pelkästään katsojia vaan itse asiassa tukemassa yleistä yhteyttä. Täällä meidän täytyy osoittaa omistautuneisuutta ja huolta yhtenäistymisestä, aidosti ja todellisesti huolehtien. Tällä tavalla liitymme kongressiin huolemme kautta. Huolemme kongressin globaalin menestyksen kautta.

Jos me kaikki liitymme yhteen tämän kongressin aikana, silloin koko ihmiskunta tulee tuntemaan erityisen yhtenäsitymisen voiman ja tämä tulee muuttamaan todellisuutta. Silloin yhtenäistymisen menetelmämme tullaan hyväksymään kaikkialla maailmassa ja se on aivan kuten vaihtaisimme “raidetta”, jotta juna jolla matksutamme siirtyisi kärsimyksen polulta Tooran polulle.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed