Altruismi On Hyvä Vartalolle

Uutisissa (DailyMail): “Vapaaehtoisena toimiminen tekee hyvää sydämelle, niin kuin myös sielulle, väittävät tutkijat.

“Uusi tutkimus osoittaa, että jopa nuorena, henkilöillä, jotka toimivat vapaaehtoisina, on terveempi kardiovaskulaarinen järjestelmä, joka voisi torjua sydäntautia.

“Tutkimukset osoittivat edistystä monessa eri sydänterveyden mittaustuloksessa vapaaehtoisten joukossa vain kymmenen viikkoa sen jälkeen kun he olivat aloittaneet osallistumisensa yhteisötoimintaan….

“Tutkimus sisälsi 106 teini-ikäistä Vancouverin urbaanista, sisäkaupungin lukiosta, jotka oli jaettuna kahteen ryhmään – ryhmään, joka osallistui säännöllisesti vapaaehtoistoimintaan kymmenen viikon ajan ja ryhmään, joka oli odotuslistalla vapaaehtoistoimintaan….

“Tutkimus mittasi oppilaiden painoindeksin, tulehdusarvot – jotka vaikuttavat sydämen terveyteen – sekä kolesteroliarvot ennen tutkimusta ja sen jälkeen.

“He määrittivät myös oppilaiden itsetunnon, psyykkisen terveyden, mielenlaadun ja empatian, sanoo raportti, joka julkaistiin JAMA Pediatrics aikakauslehdessä….

“Oppilaiden vapaaehtoisryhmä vietti tunnin viikossa työskennellen ala-asteen lasten kanssa iltapäiväkerhotoiminnassa omalla asuinalueellaan.

“Kymmenen viikon kuluttua heillä oli matalammat tulehdus- ja kolesteroliarvot ja matalempi painoindeksi kuin oppilailla, jotka olivat odotuslistalla.”

Kommenttini: Siitä syystä, että luonto on yhdistynyt, mitään pahaa ei voi koitua kytköksen vahvistamisesta; päinvastoin, se on hyödyllinen ja edistää luonnollista kauneutta.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed