Huuto Kaivon Pohjalta

Henkilö ei voi itse poistua hänen egostaan. Vain ryhmä voi auttaa häntä heittämällä elinehdon sille, joka haluaa liittyä. Ryhmä on ulkopuolinen henkilölle, joten kun hän haluaa poistua itse, hän huutaa heille: “Pelastakaa minut, olen joutunut kaivon pohjaan! Heittäkää minulle köysi, jotta voin sitoa sen ympärilleni ja sitten vedätte minut pois täältä!”

Vain ryhmä voi tarjota sellaista apua henkilölle, joka on avun tarpeessa, haluamalla olla kaikkien kanssa. Köysi on kutsu yhteyteen tovereiden kanssa, heidän rakkautensa kanssa. Jos henkilö yrittää pitää kiinni tästä kutsusta ja yrittää olla vastaavuuden muodossa heidän kanssaan, silloin toverit alkavat vetää häntä ylös. Hänen on voitettava egonsa yhä enemmän, omalta osaltaan, mikä tarkoittaa, että hän nousee kaivosta kohti tovereita.

Joka kerta enemmän ongelmia ja uusia keskeytyksiä, jotka pitdättelevät häntä, kertyy köyden varrella, mutta hän voittaa ne ja pitää yhä tiukemmin kiinni köydestä, jatkaen kiipeilyä, kunnes pääsee pois kaivosta.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: