Kabbalistien Käsivarsilla

Kysymys: Onko maailmankäsitykseni uusiutumassa aina siihen asti, kunnes saavutan sielun; todellisuuden käsityksen?

Vastaus: Ajan kuluessa huomaat että tämä maailma on paljon monimutkaisempi kuin mitä olet pinnallisessa ajatusmaailmassasi odottanut. Alat tuntemaan voimia jotka ovat tekojesi takana ja huomaamaan että kaikki ovat näiden voimien takana-nukketeatterin nukkejen lailla.

Kysymys: Miksi se on niin monimutkaista?

Vastaus: Ei se ole alkuunkaan vaikeaa, se on yksinkertainen laskelma.: joko elät kuten “eläin” tai elät saavuttaen todellisuuden. Se tuntuu vaikealta, mutta vain sen vuoksi että näkisit sen mitä et ymmärä itsestäsi. Näin ollen tulet ymmärtämään kaiken kattavan kuvan.

Ilman näitä opintoja et tule löytämään tai saavuttamaan ylempää voimaa. Ongelmat ilmenevät vain teidän välisessä kommunikaatiojärjestelmässä. Sitten kun olet kiinnittynyt “henkenä hengessä”, kysymyksiä ei enää ole olemassa. Tulet samankaltaiseksi sen kanssa ja kaikki “maailmat”, salaamiset katoavat.

Oppimisprosessi on aina hämmentävä. Kun henkilö aloittaa opinnot, mikään ei ole selvää ja mitä enemmän henkilö oppii, sitä enemmän kysymyskiä myös nousee. Ei ole sattumaa, että johtavat tiedemiehet myöntävät sen, kuinka vähän he tietävät maailmasta. Toisaalta “ekspertit” jotka eivät näe nenänvarttaan pidemmälle, sanovat että kaikki on “kristallin kirkasta”…

Kysymys: Mutta silti, miksi Kabbalistit käyttävät kieltä jota en ymmärrä? Miksi he eivät esitä kaikkea yksityiskohtaisesti ja organisoidusti? Miksi kaikki se “symbolismi”?

Vastaus: Heillä ei ole muuta vaihtoehtoa: usko minua, he eivät halua hämmentää sinua. Päin vastoin, he ovat kuin rakastavat vanhemmat, jotka ovat huolissaa syntyneestä lapsestaan jonka saivat myöhemmällä aikuisiällä. Koska he ymmärtävät sekä sisäisen että henkisen rakenteesi, he yhdistävät sinut maailman sisäisen olemuksen, todellisen maailman kanssa. Heidän täytyy kantaa sinua käsivarsillaan toiselle tasolle, kuten pientä lasta, pientä “lihan palaa” joka ei ole vielä ihminen. Kun he kantavat sinua, kasvat, keräät vaikutelmia ja kokemuksia henkisistä toiminnoista ja reaktoista, kunnes he asettavat sinut henkisen maailman “nurmikolle”…

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed