Kunnioitus Omaa Tahtoa Vastaan

Kysymys: On ihmisiä joista pidämme enemmän kuin toisista: on ystäviä ja vihollisia. Onko ryhmän jokaisen jäsenen mahdollisuus ylläpitää hyviä suhteita keskenään?

Vastaus: Ensinnäkin sinun tulisi paljastaa korrputoituneet suhteet ympärilläsi. Sanotaa, en pidä jostakusta. En voi sietää häntä tietämättä siihen syytä. Hänessä on jotain, joka hylkii minua enkä voi sille mitään. Vihani pursuu yli äyräiden ja suorastaan “levitän myrkkyä”.

Näin ollen, ihmisten pitäisi sanoa “vahingossa” hyviä asioita hänestä minulle. Kuulen yllättäen: “Tiedätkö, näin hänet hiljattain ja hän kertoi minulle kuinka upean asian hän oli saavuttanut! Upeaa!”

Ensin olet järkyttynyt, mutta myöhemmin yleisen mielipiteen vaikuttamana oma mielipiteeni muuttuu. Tämä tapahtuu väistämättä kun ihailemani ihmiset viittaavat häneen positiivisella tavalla. Ryhdyn vähitellen arvioimaan tätä henkilöä ja olemaan hyvin kohtelias häntä kohtaan ilman vihan tunnetta.

Kiinnittäkäämme huomiota kuinka suhteemme kehittyvät. Vaikka meistä ei tulisikaan välittömästi ylimpiä ystäviä, on mahdollista että ennakoluuloni tätä henkilöä kohtaan muuttuvat varovaisiksi ja etäisesti kunnioittaviksi. Aikaisempi asenteeni häntä kohtaan “ilmenee” minussa voimakkaasti. Se muuttuu positiiviseksi lähestymistavaksi, auttaen minua selviämään aikaisemmista negatiivisista suhteista. Asenteeni tätä henkilöä kohtaa muuttuu tahtoni vastaisesti.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: