Ajatuksen Voima

Kysymys: Jos piirrämme kuvan valoisasta tulevaisuudesta, me ikään kuin toteutamme sen, vai mitä? Niin kuin sanotaan, “Jos haluat olla onnellinen, ole onnellinen”.

Vastaus: Yleisesti ottaen se pitää paikkansa, sillä ajatukset toimivat. Jos viljelemme myönteisiä ajatuksia, silloin luonnostaan tulemme luomaan myönteisen kentän integroiduissa ympyröissä sekä muuallakin ja herättämään luonnon positiivisen voiman.

Toisaalta kenttä tulee myös kasvattamaan meitä. Siksi on toivottavaa, että olemme hyvällä tuulella koko ajan, hyvän tuen kera, silloin suhteellisen helppo elämä on taattu.

Sijaitsemme luonnon täydellisyydessä ja kaikenlainen tieto virtaa sisässämme, jonka hahmotamme elämän virtana. Siitä syystä, jos nyt hahmotamme saman tiedon virtaavan lävitsemme eri tavalla, silloin elämä tuntuu hyvin erilaiselta. Itse asiassa me itse säätelemme elämämme laadun: minkälainen se on, hyvä vai huono, tarkoituksellinen vai merkityksetön.

Et voi edes kuvitella kuinka paljon vaikutamme toisiimme! Jopa ihminen, joka ei ollenkaan mene ulos, vaikuttaa toisiin! On kyse samasta yhtenäisestä kentästä!

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed