Pyramidi Joka Muuttuu Ympyräksi

Kysymys: Katoavatko kaikki pyrkimykset integroidusta yhteiskunnasta? Epäilen, haluaisiko kukaan enää johtaa tai hoitaa tärkeitä projekteja.

Vastaus: Päinvastoin, siellä on mahdollisuus vastavuoroiseen päätöksentekoon eikä siellä ole tarvetta pyrkiä johtajaksi. Se fakta, että tavoittelen kehitystä ei tarkoita että se olisi jotenkin parempi. Kun on olemassa yhtenäisyys ja integroitu tuki, siellä on myös eri tehtävien välisten erojen kumoaminen.

Silloin työskentelemme kaikki yhtenä tiiminä. Huomaa mitä tapahtuu perheessä jossa kaikki huolehtivat toisistaan. Loppujen lopuksi perheen pieni lapsi on tärkeämpi kuin aikuiset. Hän johtaa perhettä! Hän määrittää mikä perheelle on tärkeää. Perhe on häntä varten ja tarjoaa hänelle kaiken mitä hän tarvitsee!

Todellinen ja oikea tiimi on “pyöreä” ei “kolmionmuotoinen”. Vaikka siellä on pyramidinmuotoinen osa, se on olemassa vain ammatillisesta näkökulmasta, ei mistään muusta.

Mitä minä voin tehdä on korkeammalla ja mitä muut voivat tehdä on matalammalla. Yrityksessä olemme kuitenkin kaikki tasa-arvoisia ja johtaja on se joka osaa johtaa. Kaikki seuraavat häntä kuitenkin mielellään!

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: