Luoja On Keskiössä

Kysymys: Kuinka voimme tulla Luojan kaltaisiksi, jos tunnemme joskus että hänen tekonsa ovat vääriä?

Vastaus: Ei vain joskus, vaan jatkuvasti! Mitä hyvää tässä maailmassa on? Pahimmat rikollisetkaan eivät kestä sitä mitä maailmassa on tapahtumassa, vaikka Luoja loi tämän maailman.

Asian laita on kuitenkin niin, että näemme maailman 100%:sti Luojan vastakohtana. Tämä on näin, sillä olemme Luojan vastakohta. Luoja valaisee sisintämme ja Hänen Valonsa on täydellinen hyvyys. Kun Valo laskeutuu “valoherkälle filmillemme”, se muodostaa negatiivin, joka on alkuperäisen vastakohta. Eli, mitä enemmän Valoa vastaanotamme, sitä suuremmaksi pimeys kasvaa ja päinvastoin. Näin me näemme maailman.

Valo piirtää erinäisiä muotoja vastaanottamisen halun sermiimme ja kaikki nämä muodot piirtyvät negatiivisina. Ne ovat Valon vastakohtia. Näin maailma on hahmoteltu meissä.

Kuinka voimme saavuttaa samankaltaisuuden Luojan kanssa? Kuinka voimmme nähdä Hänet vastakohtaisuudestamme piirtämättä mielikuvitteellista kuvaa? Tehdäksemme sen, meidän täytyy muodostaa “kehykset” ja kääntää sen kontrastit. Jos teemme sen ensimmäisellä “kehyksellä”, saavutamme henkisyyden ensimmäisen asteen. Sitten työstämme toista, kolmatta ja kaikkia myöhempiä “kehyksiä”.

Näin ollen, koko Toora elää ja korreloi henkilössä itsessään. Jokainen ihminen on pieni maailma.

Kaikki tulee tehdä näin, “teknologian” avulla: kuinka työskennellä sisäisesti, jotta muuttaisi kuvitteellisen pimeyden valoksi ja kuvitteellisen valon piemydeksi. Tätä varten minun täytyy kääntää omat ominaisuuteni niiden vastakohdiksi: muuttaa negatiivinen positiiviseksi. Tämä sisäinen muutos on Toora, Uudistava Valo. Tämä on kaikki se mitä tarvitsemme.

Tunnen Luojan itsessäni. Jopa nyt aistin Hänet liikkumattoman, vegetatiivisen ja animaalisen luonnon tasoilla, aistin Hänet myös ihmisissä. Kaikki ympärilläni oleva on Luoja, joka “kääntää” itsensä minua varten ja kopioi Hänet minussa. Minun täytyy vain tulkita se kuva.

En työskentele maailman, ystävien tai Luojan kanssa, vaan ennemminkin itseni kanssa ja itsessäni. Näin tekemällä minulla  on mahdollisuus käyttää näennäisen ulkoisia kuvioita tulkitakseni alkuperäisen kuvan.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: