Valon Lämpöinen Syleily

Kysymys: Tapahtuuko havahtuminen Ylhäältä koko ajan ja mikä on oikea reaktio meidän osaltamme?

Vastaus: Ei ole kyse vain havahtumisesta Ylhäältä, vaan oikeastaan koko  olemassaolomme on mahdollista kiitos ylemmän Valon, joka jatkuvasti ylläpitää meitä, kuten magneetti, joka pitää rautapalaa ilmassa ja suorittaa meille kaikenlaisia toimenpiteitä.

Ei ole epäilystäkään siitä, luomakunnan materia ei voisi olla olemassa, se ei muuttuisi, eikä aistisi itseään ilman ylempää Valoa. Valo tekee kaiken.

Oikea reaktio meidän osaltamme on yrittää kasvattaa herkkyyttämme ja hienostunutta ymmärrystämme siitä mitä ylempi voima tekee kanssamme, yrittää ymmärtää, miten meidän tulisi reagoida ollaksemme täsmälleen kuten se ja kiinnittyä sen ominaisuuksiin, sen muutoksiin, joita se aikaansaa ja sen vaikutukseen meihin.

Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisessa pullistumassa tai kolossa, jonka Luoja tekee minuun, liityn Hänen toimintaansa ja pukeudun siihen, kuten Nukvan halu miespuolisen halun päällä. Ilmenee, että teemme jatkuvasti yhteistyötä yleisessä toiminnassa, kuten liikekumppanit. Siten minun tulisi toimia läpi elämäni ja sitten saavutan eheyden tilan, jota kutsutaan adheesioksi.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed