Lahjoittaminen Viivästetyn Maksun Kautta

laitman_152Kysymys: Kuinka henkilö voi valita lahjoittamisen vastaanottamisen sijaan?

Vastaus: Ensinnäkin, tämä vaatii valmistautumista hänen puoleltaan. Hänen täytyy haluta sen tapahtumista. Vaikka henkilö joutuisi myöhemmin sysätyksi pois raiteilta, koska Luoja lisää hänen egoistista halua ja vieraita ajatuksia. Silti, hänen valmistautumisensa tekee tehtävänsä.

Toiseksi, henkilön täytyy erottaa toisistaan aika opintoja ja lahjoittamiseen liittyvien asioiden välillä. Tämä halu antaa hänelle myös voimia palata polulle.

Kolmanneksi, henkilön täytyy motivoida ympäristöä lahjoittamaan ja saavuttamaan keskinänen tae, jottei yksikään ystävistä lopettaisi ajattelemasta sitä, vaan tavoittelisi aina kohoamista “järkeilyn” ja egoisimin yläpuolelle. Jatkuva yhteinen ajatus ryhmästä on varmin takuu jota voi olla.

On kirjoitettu: “Tee kaikki, mikä on vallassasi.” Loppujen lopuksi, yhteiset pyrkimyksemme herättävät Uudistavan Valon. Henkilön täytyy ymmärtää, että on välttämätöntä velvoittaa Luojaa antamaan hänelle Valoa. Luoja kasvattaa jatkuvasti henkilön egoistista halua ja vain ajoittain herättää hänessä lahjoittamisen halun, Valon, herättääkseen henkilön sisäisen kipinän, joka hänen on tuotava ryhmään. Tämä voi kuitenkin tapahtua useita kertoja ja meidän ei tulisi odottaa sen tapahtumista, sillä tällainen herääminen on linkitetty hyvin epämiellyttävään laskelmaan.

Tämä on siksi, koksa Luoja ei voi antaa lahjoittamisen halua”ilmaiseksi”. Sen takia jos odotat sitä, sinun täytyy kokea kärsimystä ja maksaa tuki takaisin kokonaisuudessaan. Toisaalta, voit pyytää sitä etukäteen periaatteen “Känny puoleeni ja Minä anna sen sinulle.” mukaisesti. Voit pyytää Luojalta lahoittamisen voimia ja maksaa niistä sitten.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Next Post: