Miten Määrittää Tärkeysjärjestys

Kysymys: Mitä naisen tulee tehdä, jos levittämistyö vaatii 5-6 tuntia päivässä, eikä aikaa löydy ryhmätyölle, varsinkaan seminaariin osallistumiselle? Miten voimme määrittää tärkeysjärjestyksen aikamme kanssa?

Vastaus: Mielestäni henkilön on välttämättä omistettava tietty aika sisäiselle työlleen. Vaikka levittäminen suurelle yleisölle on hyvin tärkeää, koska ilman sitä emme edisty, ei ole hyvä asia, jos et kiinnitä huomiota sisäiseen henkiseen edistymiseen.

Jäät jälkeen aineistossa, et ole kaikkien kanssa samassa joukkueeessa, jne. Meidän täytyy edelleen määrittää tärkeysjärjestys niin, että sisäinen työ, eli osallistuminen naisten seminaareihin, yleensäkin luennoille ja seminaareille, ei kärsi ulkoisen levittämisen johdosta. Sinun pitäisi tiukentaa aikatauluasi, eikä jäädä vaille yleistä toimintaa, erityisesti seminaareja.

Mutta ilman levittämistä, se on myös mahdotonta, ei siksi, että joku kutsuu meitä siihen, vaan koska paljastamme sisäisesti ne aukot, jotka täytetään Ylemmällä Valolla. Jos opiskelemme siirtämättä sitä muille, jäämme pelkiksi tyhjiksi viisastelijoiksi, koska vain mekaaninen tietämys täyttää meidät, ei henkinen.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: