Kuinka Tulla Vetovoimaiseksi Kaikille

Kysymys: Kuinka henkilön, joka on osa maailman intergroitua kasvatusta, tulisi näyttää ollakseen vetovoimainen kaikkien silmissä?

Vastaus: Integroituun kasvatukseen kuuluvan henkilön tulisi osoittaa itsevarmuutta, että hän on löytänyt elämässään vakaan pisteen. Juuri tämä puuttuu kaikilta tänä päivänä. Kaikkein vakain piste elämässä voi olla vain henkilössä, joka on vuorovaikutuksen keskipisteessä ja liittyneenä kaikkiin (muihin) oikeanlaisen integraalin yhteyden kautta: perheen, yhteiskunnan, ympäristön, liike-elämän ja luonnon kanssa. Yleisön täytyy havaita hänet vakaana, miellyttävänä, vapaana ja ystävällisenä. Hänellä ei loppujen lopuksi ole ongelmia, eikä hänen tarvitsen jatkuvasti suojella itseään, olla varuillaan tai puolustaa itseään keneltäkään.

Hänen täytyy säteillä hyväntahtoista itsevarmuutta ja ystävällisyyttä juuri sen vuoksi, että sisältä päin hän on ehjä. Hän on rauhallinen ja vakaa; hän on juuri sellainen, millaisena lapset näkevät isänsä. Tällaisessa tapauksessa henkilöstä tulee toisille magneetti. Silloin ihmiset alkavat kysyä itseltään “Kuinka minä voin saavuttaa sellaisen tilan, jossa tunnen itseni ja oloni äärimmäisen mukavaksi?” Kaikki tämä johtuu siitä, että sisäinen tasapaino ja rauhallisuus viehättävät ihmisiä.

 

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed