Meidän On Herättävä!

Kysymys: Eikö meidän leikkimme ryhmässä koskien henkisen elämän suuruutta ole kuin lelu miekka, josta Baal HaSulam kirjoittaa Kirjeessä No. 6, jota käytämme  todellisen miekan sijaan, joka annettiin meille tietyssä vaiheessa lahjana Luojalta?

Vastaus: Ei, se ei ole lelu miekka, koska olet kytkeytynyt totuuteen, vain tapa, joka sinulla on saavuttaa totuus on keinotekoinen. Ryhmä luo keinotekoisesti ilmapiirin ympärillenne  Luojan tärkeydestä, niin kuin se todella tietäisi. Itse asiassa he eivät tiedä mitään, aivan kuten rabbi Yosi Ben Kisma, joka oli paljon suurempi kuin oppilaansa ja tiesi kaiken paljon paremmin kuin he, mutta he antoivat hänelle vaikutelman. Oppilaittensa kautta hän löysi henkisen elämän tärkeyden.

Se riippuu henkilön asenteesta ja meidän on työstettävä tätä. Tässä ei ole myönnytyksiä, koska nämä ovat maailman lakeja. Näemme näytöillä miten joskus ryhmissä tapahtuu herääminen ympäri maailmaa ja luokat ovat täynnä oppitunnin aikana ja sitten miten yhtäkkiä on vain muutama puoli-unessa oleva opiskelija jäljellä.

Meidän on herättävä! Ilmassa pitää ola sähköä tavoitteen suuruuden takia! Jos näin ei tapahdu, niin meillä ei ole tarpeeksi virtaa sen saavuttamiseksi.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed