Naisten Konventio: Mikään Ei Ole Helppoa

Kysymys: Miten voit “poistua itsestäsi”: kytkeytymällä jokaiseen sisäisen keskittymisen kautta, ajatuksessa vai fyysisen kontaktin ja vuorovaikutuksen avulla?

Vastaus: Jokainen on erilainen, mutta hylkääminen ilmenee jokaisessa hänen itsekkyytensä mukaan ja sen mukaan hänelle annetaan mahdollisuus ponnistella. Sinun ei pitäisi ajatella, että se on helpompaa jollekulle ja vaikeampaa jollekulle muulle. Vaikka jollekulle kaikki on helppoa, se on vain alussa. Niin, mikään ei ole helppoa kenellekään, se on punnittu tasapuolisesti kaikille.

On olemassa ihmisiä, jotka ovat avoimempia ja ilmeikkäämpiä ja toisaalta, jotkut ovat varautuneita ja introvertteja. Mutta loppujen lopuksi, kukaan ei voi sanoa, että hänen pitäisi tehdä enemmän tai vähemmän työtä kuin muiden, tämä mitta on sama kaikille, eroja löytyy ainoastaan ilmaisun tyylin ulkoisessa ilmentymässä, mutta ei sen enempää. Siksi meidän ei pitäisi olla kateellisia kenestäkään. Vastaavasti ihmisen luonteenlaadun mukaan, olosuhteiden kera, jotka ovat aina järjestetty hänelle Ylhäältä, hänelle on annettu voimaa ja kykyä voittaa esteet.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed