Toora On Annettu Niille Jotka Sitä Tarvitsevat!

Kysymys: Miten on mahdollista edistyä järkeilyn yläpuolella ryhmässä?

Vastaus: Ilman ryhmää se on mahdotonta. Joko yhtenäistyt opettajan kanssa, niin kuin se tehtiin ennen vanhaan, tai  yhtenäistyt ryhmän kanssa. Mutta yksiksesi et voi edistyä.

Kun puhutaan henkilön ja Luojan välisestä suhteesta, tarkoitetaan aina ympäristön läsnäoloa. Ilman sitä meillä ei ole mitään minkä yläpuolelle kohota, mitä korjata. Pyyntö Luojalle on korjauksen pyyntö. Mutta minkä korjaus? Ainut mikä minun tulee korjata on asenteeni lähimmäistäni kohtaan. Tämä on itsekkyys, eli taipumus pahuuteen, perusteeton viha, rikkoutuneet astiat (Kelim), rikkoutunut Temppeli.

Siksi on selvää että tällä aina tarkoitetaan sitä että henkilö on oikeassa ympäristössä ryhmässään. Periaate on peräisin Siinain vuorelta jossa nimitettiin ehto; yhtenäistyminen yhtenä ihmisenä, yhtenä sydämenä. Vain silloin voit vastaanottaa Tooran ja korjata itsesi.

Jos et kuitenkaan pyri yhtenäistymään ja saavuttamaan keskinäistä taetta, niin mitä silloin korjaat? Siinä tapauksessa et voi vastaanottaa Tooraa. Ehto Tooran vastaanottamiseksi on silloin tarpeellinen. Mutta jos et halua yhtenäistyä muiden kanssa, silloin et tarvitse Toora. Sen tarkoitus on vain korjata ihmisten välinen kytkös.

Siitä syystä, meidän aikanamme, kun maailma ajautuu maailmanlaajuisen yhteyden umpikujaan, kun oivallamme että ilman oikeita kytköksiä välillämme, sivilisaatio löytää loppunsa, ihmiset joutuvat käyttämään Tooraa. He tulevat tarvitsemaan Ylempää Voimaa, Valon voimaa, joka yhtenäistää heidät.

Tästä syystä Toora, Kabbalistinen menetelmä paljastuu. Muita menetelmiä ei voi kutsua Tooraksi koska ne eivät vastusta taipumusta pahuuteen. Ihmiset tulevat vähitellen paljastamaan maailmassamme taipumuksen pahuuteen ja silloin he tulevat tarvitsemaan oikeaa Tooraa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed