Tarve Luoda Yhteykisiä

Elämässä meitä seuraa kaksi vastakkaista halua: halu muodostaa uusia suhteita ja halu vapauttaa itsemme yhteyksistä. Vain muiden ihmisten ja läheisten suhteiden kautta heihin,  ihminen voi löytää itsensä ja ulkomaailman. Tämän vuoksi ympäristö on niin tärkeä.

Kontakti muiden kanssa varhaisessa elämänvaiheessa on lapsen sulattama ja myöhemmin se muokkaa hänen sisäisen  maailmaansa. Nämä yhteydet muuttuvat perustaksemme, ihmisen vuorovaikutuksen standardiksi. Jokainen uusi suhde, joka myöhemmin ilmenee elämämme polulla rakennetaan ja arvioidaan  tämän  standardin pohjalta.

Johtopäätös: Jos emme havainnoineet ympäristöämme, emme myöskään havainnoisi itseämme. Itsensä hahmottaminen ja ympäristönsä hahmottaminen on yksi ja sama asia. Luonto ja evoluutio työntää meitä jatkuvasti kohti tätä. Yhteydet kasvavat ja saavuttavat laadullisen muutoksen—siirtymisen lineaarisesta, itsekeskeisestä, yksilön kehityksestä sen integroidulle ja globaalilla tasolle.

Sillä välin löydämme itsemme kytkeytyneeksi yhteyksien verkkoon kaikki kaikkien välillä. Sen lisäksi havaitsemme, että kaikki luonnossa, jokainen pieni osa sitä, on yhdistetty kaikentyyppisten yhteyksien kautta kaikkiin sen elementteihin— äärettömän ja täydellisen muodostumisen määrässä, jota kutsutaan Luojaksi.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed