Oppia Elämään Lämpimän Auringon Alla

laitman_701Kysymys: Millaista ratkaisua voit tarjota henkilölle, joka on neutraali tarkkailija? Eikö kaikki näytä hänestä vain filosofialta?

Vastaus: Kabbala puhuu voimasta, joka sijaitsee luonnossa ja voimme kutsua sen poistiivista vaikutusta meille, jos toivomme tulemista samankaltaiseksi kuin se. Emme voi muuttaa tuota voimaa, meidän täytyy kunnostautua. Se on sama kuin auringonvalon kanssa; Voin olla varjossa tai voin kiivetä katolle ja kylpeä auringonsäteissä. Aurinko ei muutu; Se olen minä joka muuttuu, toivoen saavani lisää sen valoa.

Luonnossa on tuo sama voima ja Kabbalan viisaus voi opettaa meille sen vastaanottamista. Kabbala on tiede. Ole viisas, opi käyttämään Valon voimaa ja se kehittää sinua hyvällä ja oikealla tavalla.

Emme puhu keinotekoisista asioista tai fantasioista, vaan ainoastaan siitä kuinka meidän täytyy organisoida itsemme, suhteemme toisiin, jaettuun “verkostoon”, “napataksemme” luonnossa esiintyvän voiman ja hyötyäksemme siitä. Sen sijaan että käääntäisit selkäsi “auringonvalolle”, käännä kasvosi sille. Toisin sanoen, saavuta muodon samankaltaisuus sen kanssa.

Sitä Kabbalan viisuas sanoo. Se opastaa henkilöä, olet pakotettu kehittymään, halusit tai et. Kuitekin, jos haluat kehittyä hyvällä, miellytävällä tavalla, tunne voima joka vaikuttaa ja kehittää sinua. Jos käännät selkäsi sille, se kehittää sinua kärsimysten kautta, koska koet sen työntävän sinua takaa päin. Jos seisot “sivuttain” sitä kohti, se vaihtelee, joskus hyvin joskus huonosti. Kuitenkin, jos käännät kasvosi sille, kehityt hellävaraisesti ja onnellisella tavalla.

Se on kaikki mitä teemme. Haluamme löytää sen positiivisen vaikutuksen meitä kohtaan. Se vaikuttaa ja kehittää meitä joka tapauksessa, jopa nyt. Kiistaton fakta on se, että tilamme muuttuu. Voimmeko laittaa elämän pysähdyksiin? Emme, joka hetki kohtaamme uuden tilanteen ja se prosessi ei riipu meistä.

On kuitenkin tiede, joka sanoo; Katso olemassa olevaa suuntausta. Sinun ei tarvitse “keksiä pyörää uudelleen”. Näet, että olemme kaikki yhteydessä toisiimme, mutta yhteytemme ei ole hyvä. Tuhoamme luontoa enemmän ja enemmän. Joten, yhtenäistykäämme oikealla tavalla ja kääntäkäämme suuntaus.

Jos kaikki ongelmamme johtuvat huonosta yhteydestä välillämme, mietitään kuinka yhtenäistyisimme kunnolla. Kabbala osoittaa selkeästi attribuuttien yhdenkaltaisuuden luonnollisen lain. “Luoja” tarkoittaa Luontoa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question




"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: