Ylikansoitus Ja Nälänhätä Eivät Uhkaa Maailman

Uutisissa (theintelhub.com): “Samalla kun hallitseva luokka jatkaa epäinhimillisen myytin kasvattamista “ylikansoituksesta”, hyvin erilainen tilanne on kehittymässä reaalimaailmassa.

“Olemme itse asiassa hyvin nopeasti lähestymässä kohtaa, jossa syntyvyys laskee niin valtavasti, että alikansoitus paljastuu todelliseksi uhaksi …

“Synnytysten määrä maailmanlaajuisesti on ollut jyrkässä laskussa viimeisten 20 vuoden aikana. Jos tämä suuntaus jatkuu, silloin maailman väestö saavuttaa nopeasti huippunsa ja sen jälkeen alkaa salaperäinen ja vaarallinen lasku.
“Joka kerta historian kulussa, kun väestö on lisääntynyt merkittävästi, kuten olemme nähneet viime vuosisatojen aikana, maallikoille on kerrottu, että kasvu heidän yhteisössään johtaisi kaaokseen ja massiiviseen resurssien niukkuuteen.
“Nämä ennusteet eivät tietenkään ole koskaan toteutuneet, koska maapallon väestöllä on todellisuudessa hyvin vähän tekemistä niukkuuden kanssa tällä planeetalla.
“Resurssien niukkuus, joka johtaa moneen suurimmista ongelmistamme, on seurausta toiminnasta, jota ihmiset harjoittavat eläessään tällä maapallolla — jos ihmiset kunnioittisivat toisiaan ja ympäristöään, niin voisimme helposti ylläpitää toiset 7 miljardia ihmistä sen lisäksi mitä jo on. ”
Viimeisten 30 vuoden aikana maailman väestönkasvu laski yli 2,0 prosentista 1,5 prosenttiin vuodessa, ja asiantuntijat odottavat tämän suuntauksen jatkuvan. … Tämän päivän alhaisen tulotason maissa on edelleen maailman korkein syntyvyys, vaikka naisilla on yleensä vähemmän lapsia kuin ennen.” Lähde: Maailmanpankki “World Population Growt

Kommenttini:  Suuri 20-luvun kabbalisti Baal HaSulam kirjoitti, että planeettamme voi ruokkia kymmeniä miljardeja ihmisiä, jos he vain osaavat ajatella ruoan tarjoamista kaikille ihmisille maan päällä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: