Uskoa Vai Pelata

Kysymys: Kuinka on mahdollista määrittää, että Luoja on se, joka järjestää ongelmat ystävien välillä jos Hän on salattu, emmekä näe Häntä?

Vastaus: Ei ole muuta kuin Hän. Meidän täytyy yksinkertaisesti uskoa se ja toimia oikealla tavalla kunnes Hän paljastuu. Sillon näemme että asian laita on todellakin niin.

Kuinka toimin henkisellä tavalla? Kun toimin läheisyydessä, minun täytyy toimia sillä tavalla, aivan kuten olisin Luojan edessä. Uskonko tähän? Ei, en usko.

Uskonnolliset ihmiset uskovat, että he rukoilevat Luojaa. Me emme usko siten. Yritämme tehdä lahjoittamisen tekoja, aivan kuten Luoja olisi meissä. Luoja on lahjoittamisen attribuutti ja me kuvittelemme Hänen olevan, kuten Hän oli, meissä ja toimimme sen mukaisesti.

Tällä tavalla kutsumme Hänen Ympäröivän Valon vaikutuksen yllemme, kunnes Hän todella on paljastettu, yllämme ja vaikuttaa meissä.

Näin ollen toimiamme kutsutaan peliksi, koska pelaamme sitä aivan kuten olisimme jo ylemmässä maailmassa. Pelaamme kuten pienet lapset leikkiessään aikuisia. Tällä tavalla saavutamme Hänen kaikki ominaisuudet. Jos lapsi ei kuitenkaan leikksii näin, hänestä tulee aikuinen ja vanhempi, mutta hän pysyy silti lapsena.

Näin ollen, suhteessa muihin menetelmiin, emme pelkästään näe itseämme tulevassa tilassa vaan haluamme tehdä sen todellisuudeksi nyt. Näin ollen ei voi olla tilannetta, jossa vieressäni on toinen ryhmä jonka kanssa en halua olla yhteydessä. Kuinka voin kuvitella tulevaisuuden maailman, seuraavan tasoni, jos samaan aikaan en haluaisi olla yhteudessä toiseen ryhmään?  Sekö on tulevaisuus?

 

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed