“Nobelin Rauhanpalkinnon Saajat Vaativat ‘Aseellista Saartoa Israelia Vastaan'”

Uutisissa(Israel National News): “Ryhmä Nobelin rauhanpalkinnon saajia, merkittäviä artisteja ja aktivisteja laskivat liikkeelle vaatimuksen  ‘kattavasta aseellisesta saarrosta Israelia kohtaan’ äskettäisten Gazan vihamielisyyksien seurauksena…

“Nuo 52 allekirjoittanutta ovat mm. Nobelin rauhanpalkinnon saajat Mairead Maguire ja Adolfo Perez Esquivel; elokuvaohjaajat Mike Leigh ja Ken Loach; kirjailija Alice Walker; pahamaineinen Israelia vastustava akateemikko Noam Chomsky; Pink Floydin Roger Waters ja Stephane Hessel, entinen ranskalainen diplomaatti, juutalaisvainoista selviytyjä, joka toimi yhtenä yleismaailmallisten ihmisoikeuksien julistuksen luojana.”

Kommenttini: Kannanotto on kuin pilkkaa Israelin armeijan pyrkimyksiä kohtaan olla vahingoittamatta Gazan asukkaita, jopa vaarantamalla Israelin ihmisten turvallisuuden. Totuus on jälleen uudelleenmuotoiltu—juutalaisilta odotetaan maailman korjausta mieluummin kuin että he muuttuvat muiden kansakuntien kaltaisiksi. Maailman kansakuntien väite, että juutalaiset ovat syy koko maailman sairaudelle, on rehellinen, sillä vain he voivat korjata maailman.

Globaalin kriisin kiristyessä maailman kansakunnat tulevat lisäämään painostustaan meitä kohtaan, pakottaen meidät hoitamaan tehtävämme, velvolliuutemme maailmalle ja Luojalle—asettamaan esmerkin maailmalle, yhtenäistyä “Rakasta lähimmäistäsi kuin itseäsi”. Meidän pitää toteuttaa tämä raamatullinen ohje itsemme kanssa olemalla tietoisesti selvilä siitä tai vaihtoehtoisesti kovan paineen ja kärsimyksen alla. Valinta on meidän.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: