Odotan Teitä Novosibirskissä!

Kysymys: Kohoaminen, joka on tunnettavissa konventiossa kasvatetaan tahallaan: aterioiden, luentojen ja taukojen aikana. Pitääkö meidän järjestää yhtenäistymistä konventioiden jälkeen jokapäiväissessä elämässämme?

Vastaus: Tottakai! Konventio tarvitaan, jotta se ei menisi ohitse turhaan, jotta sen jälkeen voimme aloittaa vakavamielisen yhtenäistymistyön tällä alueella, perustaa vakavamielinen Siperian ryhmän, jossa on mukana vakavamielisiä miehiä, jotka todellakin pystyvät yhtenäistämään Trans-Uraalin alueen, että he todellakin tuntevat itsensä mestareiksi ja aloittavat hyvän työn keskuudessaan.

He pystyvät tekemään pyrkimyksen; heillä on hyvä ympäristö siellä—ympäristöllisesti puhdas henkinen tila. Uskon siis, että he pystyvät aikaansaamaan paljon. Tämä on hyvä paikka henkiselle työlle. Toivon, että voin tuntea sen; kytkeydymme heidän kanssaan ja sen jälkeen siirrymme yhdessä eteenpäin.

Toivon teille kaikkea hyvää! Ja vielä kertaalleen pyydän: jokainen, joka pystyy; haluan nähdä teidät kaikki. Ette  voi menettää mitään! Voitte vain niittää! Tulkaa, niin ette kadu myöhemmin.

Odotan teitä Novosibirskissä!

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post:

Next Post: