Eurooppalaisten Virhe

Uutisissa (Euronews): “Euroopan komission puheenjohtaja Jose Manuel Barroson on vastannut EU-kansalaisten asettamiin suoriin kysymyksiin.

“ITalkin erityiseditiossa, joka pidettiin Googlen “ajanviettopaikassa” hän puhui aiheista, jotka koskevat Eurooppalaisten kohtaamia velka- ja työllisyysongelmia sekä EU:n sisäistä demokratiaa ja Euroopan integraation lisäämistä.

“Hän seliti haluavansa Euroopan kehittyvän kansanvaltioiden federaatioksi, samalla säilyttäen suvereenisuuden EU jäsenten kesken. Hän puhui myös tarpeesta keskittyä kasvuun kestävän työllisyyden aikaansaamiseksi, varsinkin nuoria ajatellen.”

Kommenttini: Kasvun kiihdyttäminen merkitsee kuplien luomista, sillä ei aikaansaada mitään, vain syvempi kriisi. Sen lisäksi kriisi ei tule päättymään ennen kuin ymmärrämme, että meidän tulee muuttaa maailmanyhteisö, ei kilpailun avulla, vaan keskinäisen takeen avulla. Tästä syystä on välttämätöntä muuntaa ihmisen perusluonne, johon tarvitsemme integroitua kasvatusta. Tämä on ainoa tapa säästää maailma raadollisuudelta.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed