USA Sisällissodan Partaalla

Mielipide (Edward Topol, toimittaja): “Pääasiallinen huolenaihe amerikkalaisille on pysyykö Obama Valkoisessa talossa. Yhdysvalloille se on kysymys elämästä ja kuolemasta, sanamuodon kirjaimellisessa merkityksessä. Nykyään monet ovat vihdoin ymmärtäneet, että Obaman toinen kausi merkitsee USAn loppua, ainakin sille mitä se on ollut viimeisen 200 vuoden aikana.

“Nyt se on avoimesti sanottu, että Valkoinen talo on kommunistien hallinnoima ja he eivät luovu vallastaan demokraattisesti. Dramaattisia muutoksia Yhdysvalloissa on odotettavissa lähikuukausina. Ihmiset varastoivat ruokaa, aseita; se on muuttumassa pelottavaksi.

“Yhdysvalloissa 95% väestöstä on historiallisesti tottunut elämään itsenäisesti siitä mitä tapahtuu hallituksessa. Amerikkalaiset eivät ole voineet  uskoa, että he ovat valinneet kommunistin, että Obama vakavissaan suunnitteli sosialismin rakentamisen kapitalismista. ”

Kommentti: Kaikki on paljon huonommin, koska se, että ei ole ymmärrystä luonnon suunnitelmasta, että yrittämällä rikkoa sen kehityksen  yhteiskunnassa, me houkutelemme itsellemme ei suunnittelemiamme tapahtumia, vaan ne, jotka luonto heittää päällemme katastrofeina. Obama, tietenkin, on väärä valinta Yhdysvalloille. Vaalit näyttävät, ovatko ihmiset oppineet tekemään johtopäätöksiä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post:

Next Post: